Política de Privadesa

Contingut

General

Aquí us expliquem en detall les dades de caràcter personal que tractem i recopilem i com les fem servir des de Autoplot, S.L.

Per fer consultes o reclamacions relacionades amb els nostres serveis o el nostre tractament de les vostres dades personals, podeu fer servir qualsevol mètode de contacte, preferint el correu electrònic si és possible.

Els mètodes de contacte, juntament amb la nostra adreça fiscal, els trobareu a l’apartat de contacte a la part inferior del nostre web.

També teniu dret, si així ho desitgeu, a presentar reclamacions directament a la Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) o a la vostra agència de protecció de dades local.

Web

Per la gestió del nostre web fem servir Matomo, un software d’anàlisi i estadístiques web. Aquest software guarda la vostra adreça IP amb dos bytes ocults (per exemple 127.127.0.0), això vol dir que per part de Autoplot, S.L. no és possible identificar-vos personalment.

També fem servir galetes o cookies pròpies, que podeu desactivar aquí.

Tot i això respectem la configuració Do Not Track (DNT) dels navegadors.

Currículums

Només recopilem la informació que ens doneu explícitament i amb l’objectiu únic d’oferir-vos un lloc de feina a Autoplot, S.L. o a Camilion Consulting and Development, S.L.

No us contactarem periòdicament ni de manera innecessària.

Si, passats 5 anys, el vostre Currículum no ha fet part de cap procés de selecció, serà esborrat i us enviarem un correu electrònic avisant-vos perquè en tingueu coneixement i pugueu, si així ho desitgeu, tornar a enviar el vostre Currículum actualitzat.

En qualsevol moment podeu accedir a les vostres dades o les podeu actualitzar mitjançant un correu electrònic amb la petició adient.

Si canvieu d’opinió i no desitgeu fer part del nostre procés de selecció, ho podeu expressar en qualsevol moment quan us contactem o mitjançant correu electrònic. En aquest cas les vostres dades seran esborrades.

Fem tot el possible des del punt de vista tècnic perquè les vostres dades no caiguin en mans de tercers, únicament hi tindran accés els responsables de recursos humans de Autoplot, S.L. i de Camilion Consulting and Development, S.L.

Les vostres dades es conserven i tracten en tot moment a la Unió Europea o a estats considerats segurs per la Comissió Europea.